Η εταιρεία

#Στοιχεία Επιχείρησης

123 GO ONLINE O.E.

Δενδροχώρι Τρικάλων

ΑΦΜ: 801430675 ΔΟΥ: Τρικάλων

ΓΕΜΗ: 156659353000

#Η ίδρυση

Από τον Οκτώβριο του 2020 η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο ηλεκτρονικό εμπόριο με την επωνυμία 123 GO ONLINE O.E. και διακριτικό τίτλο 123GO, με μια γκάμα προϊόντων που ξεπερνά τους 15.000 μοναδικούς κωδικούς στους οποίους συμπεριλαμβάνονται προϊόντα τεχνολογίας, gadgets, βρεφικά-παιδικά παιχνίδια, προσωπική φροντίδα για άνδρα και γυναίκα, οικιακός εξοπλισμός, λευκά είδη, εργαλεία κήπου και μηχανήματα, ηλεκτρολογικός εξοπλισμός και εποχικά είδη.

Τα προϊόντα μας είναι σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές πανελλαδικά, η ποιότητα και η αποκλειστικότητα τους τα κάνουν αυτομάτως ιδιαίτερα. Επωφεληθείτε κι εσείς από τη μεγάλη γκάμα μας και ικανοποιήστε κάθε σας ανάγκη. 

Επικοινωνήστε μαζί μας και οι συνεργάτες μας θα σας εξυπηρετήσουν γρήγορα και αποτελεσματικά.

#Η φιλοσοφία μας

Στόχος της εταιρίας μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας, που επιτυγχάνουμε με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, την άριστη σχέση ποιότητας – τιμής και την γρήγορη παράδοση.

Μόνιμο μέλημά μας είναι επίσης η άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας γι’ αυτό και δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στον συνεχή έλεγχο και ενημέρωσή των συνεργατών μας επάνω στα νέα προϊόντα όπως διαμορφώνονται σύμφωνα με τις εξελίξεις στην ελληνική και ξένη αγορά.